ПРИЈАВА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ

Молимо кандидате који се пријављују за упис на прву годину ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ПРАВА у ДРУГОМ КОНКУРСНОМ РОКУ у шк. 2020/2021. години, да попуне комплетан образац пријаве за пријемни испит у електронском облику путем web странице Факултета, у временском периоду од 02. до 05. септембра 2020. године до 13:00 сати.

Образац пријаве у електронском облику попуњавају како студенти који су се пријавили на шалтеру тако и они који су се пријавили путем е-маил-а.

Приликом предаје докумената на шалтеру Службе за наставу и студентска питања, кандидат добија КАРТИЦУ са бројем пријаве и лозинком са којима приступа електронском обрасцу. 
 
Уколико сте се пријавили путем е-маил-а, на ваш маил вам је послат број пријаве и лозинка коју користите за попуњавање обрасца пријаве за полагање пријемног испита.
 
Кандидати морају да знају свој број пријаве јер ће распоред полагања пријемног испита по салама бити објављен на основу броја пријаве. Молимо вас да проверавате и Junk/Spam фолдере ваше електронске поште.

Молимо кандидате да попуне сва поља електронског обрасца а обавезно Име, Име једног родитеља, Презиме и ЈМБГ. Све податке, осим е-маил адресе, попуните ћириличним писмом. Максимално користите падајуће меније приликом попуњавања одређених поља. Кликом на УПАМТИ, појављује се друга страна обрасца која садржи Ваше сачуване податке и даје Вам могућност да их проверите и по потреби промените кликом на НАЗАД. Ако су унети подаци исправни, кликом на ДАЉЕ завршавате унос података.

Уколико немате приступ интернету, електронску пријаву можете извршити у Рачунарском центру на Правном факултету у Нишу, закључно са 05. 09. 2020. године до 13:00 сати.

УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВУ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ

 

ПРИЈАВА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС НА ОСНОВНЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ ПРАВА
НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ

(Студије трају четири године и њиховим завршетком стичете 240 ЕСП бодова)

 
 

ПРИЈАВА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС НА ОСНОВНЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ ПРАВА
НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ

(Студије трају три године и њиховим завршетком стичете 180 ЕСП бодова)