ПОСЕТА ДР А. ЛУГОВИЋ, ШЕФА КАНЦЕЛАРИЈЕ ГРАДА НИША У БРИСЕЛУ И Г-ЂЕ Д. ЈЕШИЋ, ШЕФА КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА ЕВР. ПОСЛОВЕ ГРАДА НИША

У циљу остваривања сарадње, дана 20.12.2011. године, проф. др Предраг Димитријевић, декан Правног факултета у Нишу, и проф. др Предраг Цветковић, продекан за материјално-финансијко пословање, примили су у посету др Александру Луговић, шефа Канцеларије Града Ниша у Бриселу и г-ђу Драгану Јешић, шефа Канцеларије за европске послове Града Ниша.


Након што је пожелео добродошлицу, проф. др Предраг Димитријевић упознао је гошће са радом и циљевима пословања Факултета. Том приликом, декан је посебно указао на велики значај осавремењивања студија права, које, између осталог, налаже и интензивнији рад студената на стицању практичних вештина.


Као први корак ка остваривању сарадње, др Александра Луговић, шеф Канцеларије Града Ниша у Бриселу, одржаће, у оквиру Сталног семинара „Право ЕУ", предавање на тему : "Канцеларија Града Ниша у Бриселу: организација, циљеви и значај за академску заједницу". 


Предавање ће бити одржано у понедељак, 26.12.2011. године, са почетком у 12:00 сати, у Сали за седнице Факултета.