ПРЕДАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА НОВИ ЦИКЛУС АКРЕДИТАЦИЈЕ ВИСОКОШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ

Дана 29. марта 2013. године, наш Факултет је предао комплетну документацију за нови циклус акредитације високошколских установа, прикупљену у складу с прописима и препроукама Комисије за акредитацију и проверу квалитета.

Како је то, иначе, предвиђено Правилником о квалитету, поступком прикупљања, класификације и коначног уређења материјала за акредитацију, руководио је Одбор за квалитет.


Стога, Одбор за квалитет изражава посебну захвалност свим наставницима и сарадницима Факултета и представницима Студентског парламента, на учешћу у овом поступку, као и Секретаријату Факултета, и то: секретару Миодрагу Живковићу, Мари Раденковић, Наташи Игњатовић, Бојану Гњатовићу и Игору Ђорићу.


У ери доминације информационих технологија, сви наши напори остали би у облику непотпуних штампаних материјала, без помоћи ситем администратора Факултета, Бранка Стевановића и Владимира Благојевића.



Одбор за квалитет, својим активностима, наставља даљу континуирану проверу и унапређење културе квалитета на нашем Факултету.


akr-001.jpg akr-002.jpg akr-003.jpg akr-004.jpg akr-005.jpg akr-006.jpg akr-007.jpg akr-008.jpg akr-009.jpg akr-0091.jpg