ДЕКАН ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У НИШУ ПРИМИО СПОРТИСТЕ - УЧЕСНИКЕ "ПРАВНИЈАДЕ 2013."

У понедељак, 27. маја 2013. године у 11 часова, у Сали за седнице Правног факултета у Нишу, Декан Правног факултета Проф. др Мирослав Лазић, са продеканима, угостио је спортисте, освајаче престижних одличја на највећем годишњем окупљању студената права са простора бивше Југославије.

Овом приликом декан и продекани обратили су се спортистима нашег Факултета уз пригодне честитке на свим освојеним медаљама које су наши студенти донели са "Правнијаде 2013.", која је од 8. до 12. маја одржана у Сунчевом Брегу, у Бугарској. Пријему студената присуствовали су и представници Савеза студената Правног факултета у Нишу, који су, као координатори спортских екипа, однели прву награду за генерални пласман на овој престижној манифестацији.

У осам различитих конкуренција, наши студенти су освојили четири златне, једну сребрну и две бронзане медаље, те им је стога наша Управа доделила одговарајућа признања.

Декан Правног факултета је изразио огромно задовољство и обећао подршку Факултета и у нардном периоду, а капитени спортских екипа су најавили нова одличја већ у наредном месецу када ће се одиграти финални мечеви Универзитетске спортске лиге.