СРЕДЊОШКОЛЦИ ИЗ ОСАМ ГРАДОВА И ОПШТИНА ДОШЛИ НА ДАНЕ ОТВОРЕНИХ ВРАТА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У НИШУ

 
Дани отворених врата су изузетно важни за све оне који размишљају о упису на наш факултет, или су ту одлуку донели па желе да се ближе упознају са начином уписа. Такви догађаји су најбољи начин да се стекне реална представа о томе како изгледа студирање на нашем факултету.

 
ombud2023 002
 
 
У недељу 5. марта 2023. године на нашем Факултету одржани су Дани отворених врата који су привукли заинтересоване средњошколце из више градова, укључујући Ниш, Алексинац, Сурдулицу, Пирот, Зајечар, Књажевац, Бабушницу и Лесковац.
 
 
ombud2023 001
 

Том приликом професори, асистенти и студенти факултета пружили су гостима информације везане за припремну наставу, пријемни испит, упис, школарину, начин студирања, и одговарали на сва постављена питања. 

Наставници и сарадници упознали су их са начином рада Факултета, службама и показали им све просторије којима факултет располаже.

 
ombud2023 001
 

Најинтересантнији део програма било је финале Карл Попер дебате, у коме су учествовали њихови вршњаци, на коме су показали своје знање и вештину аргументације.

 
ombud2023 001
 

Надамо се да су сви присутни отишли задовољни и да ћемо их ускоро видети на нашем Факултету као студенте.


Правни факултет ће ускоро организовати још сличних догађаја тако да Вас позивамо да пратите нашу интернет страницу: http://www.prafak.ni.ac.rs/upis/ и налоге Факултета на друштвеним мрежама.