ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ И OUTSOURCE INSURANCE PROFESSIONALS DOO ЗАКЉУЧИЛИ УГОВОР О САРАДЊИ - НОВЕ МОГУЋНОСТИ ЗА СТУДЕНТЕ!

 
Правни факултет Универзитета у Нишу са задовољством објављује да је потписан уговор о сарадњи са компанијом OUTSOURCE INSURANCE PROFESSIONALS DOO! Ово партнерство отвара нове могућности за наше студенте, укључујући гостујућа предавања, тематске радионице, студентске праксе и организацију различитих догађаја.

 
oipot 001
 
 
Прва активност у оквиру ове сарадње биће гостујуће предавање на тему сајбер безбедности, које ће 27. априла од 18 часова одржати Матија Обрадовић, менаџер ризика у компанији OUTSOURCE INSURANCE PROFESSIONALS DOO.
 
 
oipot 002
 

Током разговора, обе стране изразиле су интерес и за организацију сајмова запошљавања, како би студенти имали прилику да се упознају са различитим могућностима у свету права осигурања. Компанија је такође показала интересовање за спонзорисање штампања публикација Факултета.

 
oipot 003

Ово партнерство представља велики корак напред у нашим настојањима да студентима пружимо практична знања и вештине потребне у свету рада. Очекујемо значајне позитивне резултате који ће проистећи из ове сарадње!
 

oipot 004