СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА ПОВОДОМ 47 ГОДИНА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА

Дана 18. 05. 2007. године, у Амфитеатру Правног факултета у Нишу, одржана је Свечана академија поводом 47 година постојања и рада Факултета. Академији су присуствовали како дугогодишњи пријатељи Правног факултета из Србије, тако и гости из иностранства. Гостима, наставницима, сарадницима и студентима Факултета, прво се обратио проф. др Драган Чорбић, продекан за материјално-финансијско пословање. Присутне је  поздравила и проф. др Биљана Предић, проректор Универзитета у Нишу, пожелевши домаћинима пуно успеха у даљем раду. Проф. др Милорад Жижић, декан Правног факултета у Косовској Митровици, такође је поздравио присутне. У име студената Правног факултета у Нишу, говорио је Милош Трајковић, председник Студентског парламента.

  

Академски хор Универзитета у Нишу и ове године увеличао је прославу Дана Факултета дивним нумерама, испред свих, химном студената ’Гаудеамус’. Присутни су имали прилику да чују и  апсолутног победника овогодишњег такмичења у реторици, Зиројевић Милана, студента Правног факултета у Нишу,  који је беседио на задату тему ‘Србија и демократија’.

  

Свечана академија завршена је речима захвалности проф. др Драгана Чорбића, који је том приликом све госте позвао на коктел који је био приређен у Клубу студената.