ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА

Промоција Факултета, под називом Дан отворених врата, успешно је одржана у суботу, 23.2.2013. године, у термину од 11-13 сати.

Овом догађају присуствовало је преко седамдесеторо средњошколаца, матураната, из Ниша и околине: Прокупља, Лесковца, Куршумлије. Уприличено је дружење са колегама студентима, професорима и асистентима Факултета.


Будући академци обишли су све просторије организационих центара и посебних наставно-научних јединица Факултета, које су важне за њихов будући боравак на Факултету (Рачунски центар, Библиотека, читаоница, Огледна адвокатска канцеларија, Правна клиника, судница, Студентски парламент).


Имали су прилике да добију материјал којим су представљене основне информације везане за наставни план на основним академским студијама права. Цео догађај снимила је Нишка телевизија, која је о томе емитовала прилог у два термина Телепреса, тог истог дана.



Дану отворених врата претходила је најава у медијима, електронским и штампаним. Професори и асистенти Факултета били су гости Нишке телевизије, и то: доц. др Славиша Ковачевић, у Телепресу, 21.2.2013. године; асистент Сања Марјановић и асистент Сања Ђорђевић, у емисији Ниш уживо, 22.2.2013. године, у којој су, између осталог, представиле Moot Court такмичења и нови број листа Правник.

Нишке Народне новине објавиле су 20.2.2013. године обиман приказ плана промоције Факултета, у чланку под називом: „Професори обилазе будуће студенте". И у овом напису указано је на значај Дана отворених врата.

ФОТО-ГАЛЕРИЈА