ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ЕРАЗМУС+ ДВОДНЕВНОЈ ОНЛАЈН РАДИОНИЦИ ЗА ПРИПРЕМУ КА210 И КА220 ПРОЈЕКАТА ПАРТНЕРСТАВА ЗА САРАДЊУ У ОБЛАСТИ МЛАДИХ

Поводом отварања другог конкурсног рока за подношење пројектних пријава у области младих (више информација на линку), Фондација Темпус 29. и 30. августа 2023. године организује дводневну онлајн радионицу за организације и институције активне у омладинском сектору које су заинтересоване да учествују у Еразмус+ КА2 пројектима партнерстава за сарадњу и малих партнерстава за сарадњу (КА220 и КА210). Учесници радионице упознаће се са специфичностима ових пројеката у области младих, логиком буџета и пријавним формуларима, а једна сесија биће посвећена дискусији и корацима потребним за стварање/унапређење пројектних идеја.
Више информација о овим типовима пројеката доступно је на овом линку.
 
Дводневна радионица биће одржана у онлајн формату, путем платформе Microsoft Teams 29–30. августа 2023. године, од 10 до 13.30 часова. Детаљну агенду радионице можете да пронађете на следећем линку.
 
Пријављивање је могуће искључиво попуњавањем пријавног формулара. Напомињемо да нисмо у могућности да уважимо накнадне пријаве. Молимо све заинтересоване да благовремено, пре истека рока за пријаву, обавесте Групу за младе, информисање и спорт уколико имају техничких проблема у вези са попуњавањем регистрационог формулара. Пријаве су отворене до 28. августа 2023. године до 12 часова.
 
Учешће на дводневној радионици је бесплатно.