KICK OFF DOGAĐAJ: SIMFinno Inkubator

Ovim putem Vas pozivam na Kick off događaj predstavljanja SIMFinno Inovacionog Inkubatora Mašinskog fakulteta koji će se održati 8. Marta u 13 časova u VIP sali na trećem spratu Naučno- tehnološkog parka u Nišu.

Inovacioni Inkubator Mašinskog fakulteta je finansiran od strane Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, a sa ciljem promovisanja inovacionog preduzetništva studenata svih nivoa studija i istraživača u oblasti veštačke inteligencije, internet stvari, automatizacije i robotike, zaštite životne sredine, cirkularne ekonomije i digitalnih voda. Inkubator je realizovan u saradnji sa Fakultetom zaštite na radu, Građevinsko- arhitektonskim fakultetom i Naučno-tehnološkim parkom Niš i pruža:

-mentorsku podršku tokom pred- inkubacije- podrška pri razvijanju i definisanju ideje, tima i poslovnog modela, 

-informisanje o dostupnim programima finansiranja pokretanja startapa,

-povezivanje sa industrijom u cilju mapiranja industrijskih problema i potencijalnih rešenja.

 

Više o Inkubatoru možete saznati na sledećem linku: https://inovacioniinkubator.masfak.ni.ac.rs/

Kick off SIMFinno Inkubatora je događaj inicijalnog predstavljanja rada Inkubatora, usluga koje pruža i  budućih aktivnosti. Cilj događaja je upoznati studente i istraživače sa radom Inkubatora,  predstaviti im mogućnosti inovacionog preduzetništva i motivisati ih da razvijaju startap ideje.