Проф. др Маја Настић


Др Маја Настић, Редовни професор
(Лесковац, 28.08.1978.)

Маја Настић дипломирала је на Правном факултету у Нишу 15.04.2002.године. На Правном факултету у Нишу ради од 2004. године. За сарадника за ужу јавно-правну научну област на Правном факултету у Нишу, изабрана је 2004. године. Магистарску тезу под називом "Заштита изборног права - уставноправни аспект", одбранила је са одликом на Правном факултету у Нишу, 31. октобра 2008. године. Докторску дисертацију под називом "Уставноправни основ примене Европске конвенције за заштиту људских права и основних слобода у поступку пред националним уставним судовима" , одбранила је са одликом на Правном факултету у Нишу 11.05.2012. године.

ПРЕДМЕТИ НА ОСНОВНИМ СТУДИЈАМА: Уставно право , Изборно право , Уставно судство .
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - ОПШТИ СМЕР: Парламентарно право , Уставна заштита људских права , Упоредно уставно право .
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - СМЕР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА: 
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - СМЕР ПРАВО И ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ: Избори и информационо-комуникационе технологије , Људска права и информационо-комуникационе технологије-уставна заштита .
ПРЕДМЕТИ НА ДОКТОРСКИМ СТУДИЈАМА: Уставно право , Уставно судство , Људска права .

У својој професионалној каријери, др Маја Настић је објавила две монографије и преко 50 чланака. Учествовала је и учествује на више пројеката.


КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Кабинет 12, II спрат (Анекс)
Телефон: 018 500 253
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Консултације: Понедељак: 8-10h