ПРАВНИ ХОРИЗОНТИ - ПОЗИВ ЗА ОБЈАВЉИВАЊЕ

 

 

Позивају се аутори да предају радове. Током 2024. године биће објављене две свеске часописа (број 8/2024 и број 9/2024). За број 8/2024 радови се предају до 1. маја, док се за број 9/2024 радови предају до 1. новембра. Аутори могу добити потврду о прихватању рада за објављивање одмах након пристизања позитивних рецензија.


Радове слати на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Приликом писања радова у потпуности поступити према техничком упутству ауторима. Радови који нису сачињени у складу са техничким упутством неће бити узети у разматрање од стране Редакције часописа.


Аутори који пријављују чланак за објављивање у часопису „Правни хоризонти” плаћају надокнаду за поступак рецензирања и обраде чланка (уплата се врши на рачун Факултета бр. 840-1734666-83). Доказ о уплати предати секретару Редакционог одбора часописа, научном сараднику, др Филипу Мирићу (Служба за докторске и мастер студије) или послати на напред наведену e-mail адресу.