ПРИЈАВА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ

Молимо кандидате који се пријављују за упис на прву годину ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ПРАВА  у шк. 2024/2025. години, да попуне комплетан образац пријаве за пријемни испит у електронском облику путем web странице Факултета, у временском периоду од  19.06.2024. до 25.06.2024. године.

Приликом предаје докумената на шалтеру Службе за наставу и студентска питања, кандидат добија КАРТИЦУ са бројем пријаве и лозинком са којима приступа електронском обрасцу пријаве. 
 
Кандидати морају да знају свој број пријаве јер ће распоред полагања пријемног испита по салама бити одређен на основу броја пријаве.
 
Молимо кандидате да попуне сва поља електронског обрасца пријаве а обавезно Име, Име једног родитеља, Презиме и ЈМБГ. Све податке, осим е-маил адресе, попуните ћириличним писмом. Максимално користите падајуће меније приликом попуњавања одређених поља. Кликом на УПАМТИ, појављује се друга страна обрасца која садржи Ваше сачуване податке и даје Вам могућност да их проверите и по потреби промените кликом на НАЗАД. Ако су унети подаци исправни, кликом на ДАЉЕ завршавате унос података.

Уколико немате приступ Интернету, електронску пријаву можете извршити у Рачунарском центру на Правном факултету у Нишу, закључно са 25.06.2024. године до 14:00 сати.